Rusta och
Matcha

Varför är Rusta och Matcha
rätt insats för just dig?

Vi förstår att det ibland kan bli förvirrande med nya insatser och nya namn. Vi vill försöka göra det lättare för dig genom att berätta lite kort vad Rusta och matcha faktiskt innebär och varför du ska välja oss som ditt team – mot ett arbete eller studier.

Rusta och matcha är för dig som kan jobba eller vill studera, men som behöver det där extra stödet för att hitta den rätta vägen.

Arbetsmarknaden idag är en djungel och vi vill hjälpa just dig att uppnå dina mål. Hur gör vi då detta rent praktiskt? Du kommer få en handledare hos oss som kommer ha individuella utvecklingsmöten tillsammans med dig där ni kontinuerligt kommer att arbeta mot dina mål.

Hos oss får du inte bara hjälp utav din handledare, utan du har ett helt team som står bakom dig och stöttar dig längs med vägen mot ditt nya arbete eller studier!

Vi är Ditt team och vi är här för att stötta dig!

Detta erbjuder vi

Ta del av våra tjänster

studie och yrkesvägledning

Studie- & Yrkesvägledning

Om du har frågor eller behöver stöd och vägledning i valet av utbildning får du som deltagare hjälp av våra studie och yrkesvägledare! De hjälper dig att reda ut dina frågetecken gällande utbildning och med funderingar som berör din framtida studentekonomi.

Studie- & Språkverkstaden

Vår verkstad är för dig som har en utländsk examen och exempelvis behöver stöttning i att ansöka om ett utlåtande eller en validering. Vi hjälper även dig som saknar dokument över din utbildning.

EXKLUSIV
rusta och matcha

Rusta & Matcha

Inom kort kommer vi kunna erbjuda dig tjänsten Rusta och Matcha där du får träffa din handledare regelbundet och tillsammans ta fram en plan för att du ska komma ut i arbete på kortast möjliga tid!

Anmäl ditt intresse

Ta del av våra tjänster

STEG 1

Kontakta Arbetsförmedlingen och fråga om du kan ta del av Rusta och matcha.

STEG 2

Om svaret är ja, välj Jobteam Konsult

STEG 3

När Arbetsförmedlingen fattat beslut bokar vi in ditt första samtal.