Stöd &
Matchning

Hur kan vi hjälpa dig?

Hur vi jobbar och vad vi kan erbjuda.

På Jobteam Konsult arbetar vi med olika verktyg och metoder för att kunna vara det stöd som du förväntar dig. Vi börjar med ett individuellt samtal och gör en gemensam planering av aktiviteter som är inriktade mot din måluppfyllelse. Vi lovar dig ingen anställning, men det vi kan lova är att vi kommer se just DIG och göra vårt yttersta för att stötta dig ända fram till mållinjen. Sedan är det upp till dig att gå i mål eller inte- dina insatser, dina mål!

Vi erbjuder språkstöd, oftast genom våra egna handledare som besitter flera språkkunskaper. Om vi mot förmodan saknar just ditt språk inom vår egen personal så ordnar vi en tolk som är med då vi vet att kommunikation är ytterst viktigt för att lyckas.

Kom gärna in till oss, lämna en intresseansökan längre ner på hemsidan eller ring så kan vi berätta mer om oss och vad vi kan stötta dig med. Vi tror på den personliga kontakten mellan människor och vet att det många gånger är lättare att få svar på sina frågor genom att ställa dom direkt.

Detta erbjuder vi

Ta del av våra tjänster

studie och yrkesvägledning

Studie- & Yrkesvägledning

Om du har frågor eller behöver stöd och vägledning i valet av utbildning får du som deltagare hjälp av våra studie och yrkesvägledare! De hjälper dig att reda ut dina frågetecken gällande utbildning och med funderingar som berör din framtida studentekonomi.

Studie- & Språkverkstaden

Vår verkstad är för dig som har en utländsk examen och exempelvis behöver stöttning i att ansöka om ett utlåtande eller en validering. Vi hjälper även dig som saknar dokument över din utbildning.

EXKLUSIV
rusta och matcha

Rusta & Matcha

Inom kort kommer vi kunna erbjuda dig tjänsten Rusta och Matcha där du får träffa din handledare regelbundet och tillsammans ta fram en plan för att du ska komma ut i arbete på kortast möjliga tid!

Anmäl ditt intresse

Ta del av våra tjänster

STEG 1

Kontakta Arbetsförmedlingen och fråga om du kan ta del av Stöd och Matchning.
(KA-nr: 10067217)

STEG 2

Om svaret är ja, välj Jobteam Konsult
(KA-nr: 10067217)

STEG 3

När Arbetsförmedlingen fattat beslut bokar vi in ditt första samtal.
(KA-nr: 10067217)