Studie- och yrkesvägledare

 

Vill du jobba som Studie- och yrkesvägledare?

Vårt team kommer från olika bakgrunder och erfarenheter vilket ger oss möjligheten att relatera till individers olika förutsättningar, situationer och behov. Det som utmärker Jobteam Konsult är att vi brinner för att göra skillnad! Vår företagskultur bygger på att alla individer ska bli sedda, hörda och få möjlighet att visa på vilket sätt de kan bidra till samhället. Om du som oss, känner att detta är en företagskultur som du kan bidra till och utveckla, läs vidare!

Som studie- och yrkesvägledare på Jobteam Konsult kommer du att arbeta med att utveckla, vägleda samt coacha deltagare både i grupp och enskilt. Vi söker därför dig som är examinerad studie- och yrkesvägledare. Oavsett om du är nyexaminerad eller har flera år på nacken så är vi intresserade av just dig!

Din ambition är att få våra deltagare att komma ut till jobb eller utbildning snarast möjligt. Du vill göra skillnad! Du arbetar och kämpar för att göra en förändring och är inte rädd för att implementera dina idéer. Du är driftig och kommer med förslag som ligger utanför lådan, med andra ord, du tänker utanför boxen. Du stirrar dig inte blind på dina arbetsuppgifter utan är bestämd till att göra skillnad. Ditt största fokus ligger i att individen ska komma ut till jobb eller utbildning. Du förstår varför du utför dina arbetsuppgifter och utför de inte endast ”för att”.

Vi vill investera i dig! Vi förstår att för att du ska kunna motiveras och utvecklas inom företaget krävs det god arbetsmiljö samt ett härligt och sammansvetsat team, vilket vi just är!

 

  • Arbetsuppgifterna omfattas bland annat av:
  • Kartläggning av deltagarens färdigheter, kompetenser, egenskaper samt yrkesområden
  • Kontinuerlig uppföljning och samtal med enskild deltagare
  • Aktivt arbeta för att matcha deltagare till jobb samt utbildning, med målet att göra det på kortast möjliga tid
  • Uppdaterad kring de senaste utbildningarna och insatser som berör utbildning samt arbetsmarknaden
  • Arbeta för att inplanera studiebesök enligt schema
  • Hålla i gruppaktiviteter samt workshops
  • Administrativa arbetsuppgifter så som att dokumentera i vårt CRM-system och webbstöd.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du följer inte med strömmen utan du är driftig, vill utveckla och utvecklas, skapa dina egna metoder och verktyg för att uppnå uppsatta mål. Vidare ser vi att du kan kommunicera tydligt på svenska, både i tal och skrift. Det är meriterande med andra språk utöver svenska och engelska. Vi ser gärna att du har körkort B men det är inget krav.

KRAV: Examinerad studie- och yrkesvägledare

INTRESSERAD?

Skicka din ansökan till SYV@jobteamkonsult.se innehållandes CV och personligt brev.

Notera, ytterst viktigt att du i ämnesraden skriver vilken tjänst du ansöker till, vi vill även att du kortfattat skriver om varför just du passar till att bli en del av vårt team.

Placeringsort: Skåne

Anställningsgrad: Enligt överenskommelse.

Lön: Enligt överenskommelse

Webbadress: www.jobteamkonsult.se