Utbildning
& vägledning

Svårt att välja

mellan karriär eller utbildning?

Då kan du som deltagare hos oss på Jobteam Konsult prata med någon av våra studie- och yrkesvägledare. Deras mål är att underlätta för individer i alla åldrar vid olika tidpunkter i livet att välja rätt väg och bidra till en bättre livsplanering.

I vår vägledning använder vi ett coachande förhållningssätt. Vårt arbete är att hjälpa dig att upptäcka dina starka sidor, sätta upp nya mål och utveckla en plan för att nå dem.

språkcafé

Språkcafé

Vårt språkcafé är för dig som vill träna mer på din svenska med andra, i en avslappnad miljö! Hit kommer du för att samtala, fika och få nya vänner samtidigt som du övar upp dina språkkunskaper.

samhällsorientering

Samhällsorientering

Vi erbjuder samhällsinformation för dig som är ny i Sverige. Du får bland annat information om svenska myndigheter, kunskap om dina rättigheter och skyldigheter, arbete och utbildning.

utbildning

Utbildning

Det finns många olika utbildningar att välja mellan beroende på dina individuella behov och intressen, t.ex. Yrkeshögskola, Komvux eller Yrkes-sfi. Du kan diskutera olika utbildningsmöjligheter tillsammans med våra studie-och yrkesvägledare.

Anmäl ditt intresse

Ta del av våra tjänster

STEG 1

Kontakta Arbetsförmedlingen och fråga om du kan ta del av Rusta och matcha.

STEG 2

Om svaret är ja, välj Jobteam Konsult

STEG 3

När Arbetsförmedlingen fattat beslut bokar vi in ditt första samtal.