Spontanansökan

 

Tyvärr har vi inga lediga tjänster just nu, däremot har du möjlighet att skicka in en spontanansökan.

Vi granskar alltid våra spontanansökningar först innan vi annonserar nya lediga tjänster. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vill du arbeta som jobbcoach/handledare? 

Om dig

Som handledare på Jobteam Konsult kommer du att arbeta med att utveckla, vägleda samt coacha deltagare både i grupp och enskilt. Din ambition är att få våra deltagare att komma ut till jobb eller utbildning snarast möjligt. Du vill göra skillnad! Du arbetar och kämpar för att göra en förändring och är inte rädd för att implementera dina idéer. Du är driftig och kommer med förslag som ligger utanför lådan, med andra ord, du tänker utanför boxen. Du stirrar dig inte blind på dina arbetsuppgifter utan är bestämd till att göra skillnad. Ditt största fokus ligger i att individen ska komma ut till jobb eller utbildning. Du förstår varför du utför dina arbetsuppgifter och utför de inte endast ”för att”. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du följer inte med strömmen utan du är driftig, vill utveckla och utvecklas, skapa dina egna metoder och verktyg för att uppnå uppsatta mål. Vidare ser vi att du kan kommunicera tydligt på svenska, både i tal och skrift.

Kravprofil

För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfylla nedanstående krav enligt alternativ 1 eller alternativ 2.

Alternativ 1) Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

OCH Arbetslivserfarenhet: Under de senaste 5 åren ha minst två års arbetslivserfarenhet på heltid.

Alternativ 2) Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

OCH Arbetslivserfarenhet: Under de senaste 5 åren ha minst tre års arbetslivserfarenhet på heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter: – Arbetsledning med personalansvar – Rekrytering – Omställningsarbete för arbetssökande – Studie- och yrkesvägledning – Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration) – Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor – Arbete med social- och gruppsykologi – Karriärvägledning

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattas bland annat av:

  • Kartläggning av deltagarens färdigheter, kompetenser, egenskaper samt yrkesområden • Kontinuerlig uppföljning och samtal med enskild deltagare
  • Aktivt arbeta för att matcha deltagare till jobb samt utbildning, med målet att göra det på kortast möjliga tid
  • Nätverka med potentiella arbetsgivare
  • Arbeta för att inplanera studiebesök enligt schema
  • Hålla i gruppaktiviteter samt workshops
  • Administrativa arbetsuppgifter så som att dokumentera i vårt CRM-system och webbstöd

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Samtliga anställningar inleds med en provanställning, tillträde enligt överenskommelse likaså lön och omfattningsgrad.

Vårt team kommer från olika bakgrunder och erfarenheter vilket ger oss möjligheten att relatera till individers olika förutsättningar, situationer och behov. Det som utmärker Jobteam Konsult är att vi brinner för att göra skillnad! Vår företagskultur bygger på att alla individer ska bli sedda, hörda och få möjlighet att visa på vilket sätt de kan bidra till samhället. Om du som oss, känner att detta är en företagskultur som du kan bidra till och utveckla, läs vidare!

INTRESSERAD?
Skicka din ansökan till hr@jobteamkonsult.se innehållandes CV och personligt brev. Notera, ytterst viktigt att du i ämnesraden skriver vilken tjänst du ansöker till, vi vill även att du kortfattat skriver om varför just du passar till att bli en del av vårt team.

Placeringsort: Skåne
Anställningsgrad: Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse

 

Webbadress: www.jobteamkonsult.se