Arbetssökande
med motivation & vilja

Vi är här för att

hjälpa dig med ditt arbetssökande

Kanske du har det tydligt för dig vad du vill göra, men vet inte riktigt hur du ska nå dit? Eller så kanske du inte vet vad du vill göra och vilka alternativ som finns för att just du ska ut i sysselsättning?

Oavsett ovanstående finns vi här för att vägleda dig mot ditt mål. Genom att träffa dig skapar vi en individuell plan som vi ska eftersträva att uppnå gemensamt. Om du behöver stöd att komma i kontakt med arbetsgivare, praktiskt stöd med att skapa CV, intervjuträning, få mer information om utbildning eller annat, så finns vi här för att styra upp planen! Din plan är individuell och vi arbetar med just det som du och din arbetsmarknadskonsult anser behöver finslipas för att du så snart som möjligt ska komma ut till sysselsättning.

Nu undrar du säkert hur du kommer arbeta med din arbetsmarknadskonsult
Som tidigare nämnt gör vi en individuell plan utifrån dina behov och önskemål för att du snarast möjligt ska komma ut till sysselsättning, jobb eller utbildning.

Veckovis kommer du få stöd i din jobbsökning (alternativt utbildningssök) av våra medarbetare, vi arbetar som ett team där du kommer ha möjlighet att träffa många olika ansikten som är hängivna och motiverade att prestera sitt yttersta för att du ska nå ditt mål.

Av oss får du praktiskt stöd i din jobbsökning likaså teoretisk kunskap kring jobbsökning, så som hur man utökar sitt nätverk, kroppsspråk, dolda jobb och mycket mer!

Lediga jobb

Upptäck lediga tjänster inom olika sektorer som vi kan hjälpa dig med

så deltar du i

Rusta och Matcha 2

Så här gör du för att ta del av Rusta och matcha hos Jobteam Konsult

Steg 1

STEG 1

Kontakta Arbetsförmedlingen och fråga om du kan ta del av Rusta och Matcha 2.

Steg 2

STEG 2

Om svaret är ja, välj Jobteam Konsult

Steg 3

STEG 3

När Arbetsförmedlingen fattat beslut bokar vi in ditt första samtal.

Välj kontor

Malmö – Triangeln | KA-nr: 10072536

Malmö – Lindängen | KA-nr: 10072536

Malmö – Hyllie | KA-nr: 10072536

Helsingborg – Drottninghög | KA-nr: 10072535

Stockholm – Kista | KA-nr: 10072537

CV mallar

Ladda ner en CV mall och börja sök jobb