För arbetssökande

Vi matchar dina mål
och visioner

Kanske är det tydligt för dig vad du vill göra, men du vet inte riktigt hur du ska nå dit? Eller så kanske du inte vet vad du vill göra och vilka alternativ som finns för att komma ut i sysselsättning? Oavsett  var du befinner dig i livet så finns vi här för att vägleda dig mot dina mål.

Vi arbetar individanpassat och skräddarsyr din tid hos oss. Vårt breda nätverk av arbetsgivarkontakter kan bli ditt första steg ut på arbetsmarknaden. 
Boka ett möte med oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig! 

Är du arbetsgivare?  Vi på Jobteam Konsult vill skapa ett långsiktigt samarbete tillsammans med er. Vi hjälper er att  expandera  arbetsstyrkan och hitta er nya medarbetare. 

 

För dig som arbetssökande

är det lätt så är det rätt 

Inskrivning

När Arbetsförmedlingen har skrivit in dig hos oss kommer du att bli kontaktad för att boka in ditt första samtal med någon av våra arbetsmarknadskonsulter.

Första samtal

Under första samtalet kartlägger vi dina mål och visioner och skapar en gemensam planering.

Matchning

Utifrån kartläggningen påbörjar vi arbetet mot ditt mål. Är målet arbete eller studier? Det bestämmer du!

Vanliga frågor och svar

  1. Kontakta Arbetsförmedlingen och fråga om du kan ta del av Rusta och matcha. 
  2. Om svaret är ja, välj Jobteam Konsult som din leverantör.
    Malmö KA nummer: 10072536
    Helsingborg KA nummer: 10072535
    Stockholm: 10072537
  3. När arbetsförmedlingen fattat beslut bokar vi in ditt första samtal

Vi erbjuder dig olika aktiviteter, individuella samtal, praktik, arbetsgivarkontakter, seminarier, workshops och andra gruppaktiviteter specifikt anpassade för olika målgrupper.

Vi har erfarna och engagerade arbetsmarknadskonsulter, rekryterare, studie och yrkesvägledare och annan personal som kommer göra allt i sin makt för att du ska uppnå dina mål. Vi sitter på olika kompetenser och erfarenheter vilket gör oss till ditt kompletta Jobteam.

Tjänsten är indelad i 1-2 perioder beroende på vilket stöd du är i behov av. Varje period är 6 månader och det är Arbetsförmedlingen som fattar beslut om Rusta och matcha är rätt insats för dig.

Då du har rätt att välja leverantör så kan du när som helst under din period byta leverantör. Du behöver ta kontakt med arbetsförmedlingen. Att tänka på är att du alltid har 14 dagars uppsägningstid hos din nuvarande leverantör.

Din handlingsplan eller etableringsplan om du har en sådan från Arbetsförmedlingen. Har du ett färdigt CV så är det bra att ta med.

Det beror på din överenskommelse med Arbetsförmedlingen, vilka program du deltar i och hur din planering ser ut.

Självklart kan du det med förutsättning att du är inskriven på Arbetsförmedlingen och att dom bedömer att tjänsten Rusta och Matcha är rätt insats för dig. 

Kontakta oss

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig?
Vänligen fyll i formuläret så återkopplar vi så snart vi kan. 

Har du övriga frågor eller funderingar
så är du välkommen att mejla oss på kontakt@jobteamkonsult.se

Rulla till toppen