Utbildning och vägledning

Med vår passion och kompetens
hjälper vi hundratals individer varje år

Svårt att välja mellan karriär och utbildning? Som deltagare hos oss på Jobteam Konsult kan du prata med vår studie- och yrkesvägledare vars mål är att underlätta för individer i alla åldrar vid olika tidpunkter i livet att välja rätt väg och bidra till en bättre livsplanering.

Vår studie och yrkesvägledare kan bland annat hjälpa dig med information om behörighetskrav, CSN och hjälp att söka studiemedel vid behov. Ibland kan du som redan fått CSN och har slut på veckor, få hjälp med att ansöka om extra veckor!  

Hos oss får du även hjälp att söka till olika utbildningar och vi stöttar dig hela vägen tills du startar din utbildning. Om du har en utländsk utbildning kan du som deltagare hos oss få information om vad du behöver göra för att få den översatt/validerad eller information om hur du skickar den till UHR.

Vi jobbar aktivt för inkludering

Hos oss är alla välkomna oavsett bakgrund eller förmågor, vi behandlar alla som vi själva vill bli behandlade. Alla våra lokaler är handikappsanpassade och vi erhåller språkstöd på flera språk. Vi ser lösningar före problem, där respekt och demokrati genomsyrar vår verksamhet.

Lina, student: “Innan jag träffade teamet på Triangeln visste jag inte vad jag ville. Jag hade blivit varslad från det företaget som var min första arbetsplats. Jag hade jobbat där i 15 år. Min handledare hjälpte mig att hitta en väg till mitt drömyrke.”

Coaching för utveckling

I vår vägledning använder vi ett coachande förhållningssätt. Vårt arbete går ut på att hjälpa dig att upptäcka dina starka sidor, sätta upp nya mål och utveckla en plan för att nå dem.

Kontakta oss

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig?
Vänligen fyll i formuläret så återkopplar vi så snart vi kan. 

Har du övriga frågor eller funderingar
så är du välkommen att mejla oss på kontakt@jobteamkonsult.se

Rulla till toppen