Rusta och matcha

Vad är rusta och matcha?

Rusta och matcha är ett stöd för dig som är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen.

Det kanske är svårt för dig att hitta en passande leverantör då vi är ganska många där ute, men vi har tänkt göra det så enkelt som möjligt för dig. Vi är en grupp medarbetare som vet vad som krävs för att komma ut på arbetsmarknaden. Hos oss får du stöd utifrån dina egna förutsättningar och drömmar för att uppnå dina mål.

Såhär gör du för att delta i

Rusta och Matcha

Kontakta Arbetsförmedlingen och fråga om du kan ta del av Rusta och Matcha. Arbetsförmedlingen beslutar om det är rätt insats för dig.

Om svaret är ja, välj Jobteam Konsult AB som leverantör!

Malmö KA-nr: 10072536
Helsingborg KA-nr: 10072535
Stockholm KA-nr: 10072537

När allt är klart bokar vi in ditt första samtal och påbörjar resan mot dina mål.

Vi hjälper dig som är arbetssökande mot jobb eller studier. Ta kontakt med arbetsförmedlingen redan idag och se om du kan ta del av Rusta och Matcha. 

Rusta och matcha är för dig som kan jobba eller vill studera, men som behöver det där extra stödet för att hitta den rätta vägen. Arbetsmarknaden idag är en djungel och vi vill hjälpa just dig att uppnå dina mål.

Vi erbjuder

Det hela börjar med att din arbetsmarknadskonsult gör en kartläggning av dina behov, individuella förutsättningar, kompetenser och mål.

Därefter skapar ni en individuell utvecklingsplan. Denna plan ska vara ditt redskap som definierar vad som är viktigt för dig och beskriver vad du tillsammans med din arbetsmarknadskonsult behöver göra för att uppnå dina mål.

Du är aldrig ensam i ditt jobbsökande hos oss. Du har ett helt Jobteam bakom dig som stöd för att hitta din nya arbetsplats eller studieplats. Vi är ditt Jobteam och vi är här för att stötta dig!

års erfarenhet av rekrytering och bemanning!
0 +

Kontakta oss

Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig?
Vänligen fyll i formuläret så återkopplar vi så snart vi kan. 

Har du övriga frågor eller funderingar
så är du välkommen att mejla oss på kontakt@jobteamkonsult.se

Rulla till toppen